Vrijdag 6-5-2022: Weer naar huis…

Echt de laatste ochtend vandaag dat we wakker worden in Tampa, Florida. Om 11 uur moeten we uiterlijk uitchecken, dus we hebben ruim de tijd vanochtend om alles in te pakken. We hoeven hier geen bedden af te halen, afvalbakken te legen of de afwasmachine aan de zetten; dat vindt Jennifer allemaal onzin, want “what’s a cleaning-fee for, right?” Natuurlijk laten we het wel netjes achter, dat is goed voor de airbnb review :-). Na nog een laatste afscheid van Jennifer en de honden, rijden we naar Adventure Island, aangezien we nog wat uurtjes over hebben voor de vlucht vertrekt en Hans en Jasper dan nog even van de grote glijbanen af kunnen.





De vlucht vertrekt om 18.10, dus om 14.00 willen we vertrekken om de 1 uur en 20 minuten van Tampa naar Orlando te rijden. Als we de route in Google maps zetten, blijkt er een ongeluk op de I-4 gebeurd te zijn, waardoor de verwachte reistijd 2,5 uur is. Oeps…

Snel even eten en in de auto dan maar! Nu is de I-4 sowieso altijd al een drama, hebben we inmiddels ervaren, maar met een ongeluk erbij, is er helemaal geen doorkomen aan. Google maps geeft ons een andere route, maar dat is nog steeds 2 uur rijden. Als Orlando Airport net zo efficiënt werkt als Schiphol, dan gaat het krap worden….

Hans houdt echter zijn hoofd koel, en volgt de aanwijzingen van de Google-juf netjes op en gelukkig staat bij Orlando Airport zeer duidelijk aangegeven waar de auto ingeleverd moet worden en hoe we bij de terminal moeten komen. Om 16.20 staan we bij de incheckbalie, waar ook alles voorspoedig gaat; van auto inleveren tot aan de gate doen we in 45 minuten. Jasper heeft zelfs nog tijd om een burger en frietjes bij Burger King te eten.


De eerste twee uur van de vlucht voelen alsof we in een achtbaan zitten…. Behoorlijk wat verkeersdrempels in de lucht 😫. Jasper vindt het wel leuk... Doen ze express voor mensen die uit Orlando komen, om af te kicken van de achtbanen. Door de turbulentie komt het eten wat later en als we drie uur in de lucht zitten kunnen eindelijk de ogen dicht en proberen we wat te slapen, want over vier uur wordt de landing al weer ingezet naar Edinburgh. Op dat vliegveld is de gate nog niet bekend, dus daar moeten we even op wachten en twee uur later, om 9.10, vertrekken we richting Amsterdam. Daar aangekomen moeten we alleen nog naar huis rijden en dan is het echt einde vakantie…. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 6-5-2022: Weer naar huis…

Echt de laatste ochtend vandaag dat we wakker worden in Tampa, Florida. Om 11 uur moeten we uiterlijk uitchecken, dus we hebben ruim de tijd...