Donderdag 5-5-2022: Dunedin beach

De laatste volle dag in Florida is aangebroken… morgenavond moeten we weer terug vliegen. We starten rustig op vandaag, even wat boodschappen doen, ontbijten, lezen op het balkon. Rond een uur of twaalf vertrekken we naar Dunedin beach, gelegen in Honeymoon State Park. Er zijn daar verschillende stranden, allemaal niet druk, en we parkeren de auto bij Main Beach. We hebben allerlei strandspullen van Jennifer meegekregen, dus we zetten de parasol op en die geeft ons precies een privé-rondje schaduw om drie stoeltjes in te plaatsen, zodat we met wat passen en meten alledrie uit de zon kunnen zitten.



We willen beginnen met het eten van een lunch uit de koelbox, maar als we enthousiast in een boterham happen, staan er in een mum van staan tien brutale zeemeeuwen bij ons en eentje vliegt zelfs over ons heen en neemt een hap uit mijn boterham! Ik schrik me rot! Dus de rest van de boterhammen eten we heel voorzichtig uit het zakje en na een hap meteen weer het zakje dicht…Met wat zwemmen en lezen houden we het hier wel een paar uur uit. Het water is lekker van temperatuur en de bodem loopt heel langzaam af, dus we kunnen ver de zee in. Vooral Jasper vermaakt zich bijna de hele tijd in het water. 




Rond vier uur kleden we ons om in een café/restaurant op het strand en rijden nog even Dunedin in, voor een lekker gebakje bij het Dunedin Coffee House. Rijdend door Dunedin komen we heel veel mooie houten huizen tegen, de ene villawijk na de andere, in de echte Amerikaanse bouwstijl die we hier al veel gezien hebben.







Terug in ons “eigen” huis verzamelen we vast de meeste spullen en leggen alles klaar om morgenochtend in de koffer te pakken. We gebruiken nog even onze giftcard bij restaurant TBBC, en dan is er weer een dag voorbij….









Vrijdag 6-5-2022: Weer naar huis…

Echt de laatste ochtend vandaag dat we wakker worden in Tampa, Florida. Om 11 uur moeten we uiterlijk uitchecken, dus we hebben ruim de tijd...