Vrijdagavond 22-4-2022: We mogen weer!

Na twee jaar wachten mogen we morgenochtend eindelijk weer de Atlantische oceaan oversteken. Maar zo “makkelijk” als dat in de pre-Corona periode ging, daar is nu geen sprake meer van. Alleen koffers pakken en zorgen dat je niets vergeet, is niet meer voldoende in deze tijden… De hele middag zijn we bezig met Corona testen doen (thuis, via toegangsbewijs.nu, dat is dan wel weer makkelijk), de testen uploaden, de vaccinatiebewijzen uploaden, en daarna proberen in te checken. Ook nog voor twee verschillende vluchten, want Aniek en Niels hebben een andere vlucht dan Hans, José en Jasper. Voor Aniek en Niels lukt het uiteindelijk om online in te checken en een boardingspas te printen. Zij zitten op een andere vlucht en hebben ook alleen handbagage, dus ze kunnen op Schiphol de incheckbalie overslaan. Voor Hans, José en Jasper lukt alleen het online inchecken. Maar we moeten toch nog een koffer inchecken, dus helaas is die incheckbalie voor ons wel een noodzakelijk kwaad….

Tegen half acht vertrekken we met de auto naar hotel Chariott in Aalsmeer. Daar zal de auto twee weken blijven staan; morgen worden we met een busje naar Schiphol gebracht. Na nog een drankje in de hotelbar, gaan we naar bed, zodat we morgen op tijd klaar kunnen staan voor de transfer van 7.00 uur. Vanwege grote drukte op Schiphol wordt aangeraden om zeker drie uur voor vertrek aanwezig te zijn. Ons vliegtuig vertrekt om 10.40 uur, dus 7.30 uur aanwezig lijkt ons mooi. Hopelijk valt het mee met de drukte….




 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vrijdag 6-5-2022: Weer naar huis…

Echt de laatste ochtend vandaag dat we wakker worden in Tampa, Florida. Om 11 uur moeten we uiterlijk uitchecken, dus we hebben ruim de tijd...